Alle gegevens onder voorbehoud

Copyright 2019: De Vergeten Hoek

Carnavalsstichting De Vergeten Hoek

De Vergeten Hoek De Hinniker Programma Optocht Hofhouding Foto's '18-'19

De Senaat van De Vergeten Hoek


De Senaat bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die vrijwel allemaal een (lang) verleden hebben bij de carnavalsstichting alhoewel dit zeker geen verplichting hoeft te zijn. De meeste Senaatsleden zijn in het verleden Raadslid geweest en een aantal zelfs Prins Carnaval en/of Adjudant. Eens komt de tijd dat men wil stoppen als Raadslid en toch betrokken wil blijven bij de stichting en dan is de Senaat een prima alternatief.


De leden van de Senaat hebben zitting in diverse commissie's, nemen deel aan de jaarlijkse donateursaktie, benaderen adverteerders voor onze carnavalskrant en ver-richten nog diverse overige hand- en spandiensten zoals het opbouwen en versieren van de Feesthal.


De Senaatsleden zijn aanwezig op alle stichtingsvergaderingen en hebben stemrecht voor de verkiezing van de Prins Carnaval. In principe is het voor iedereen mogelijk om lid te worden van onze Senaat en indien uw interesse is gewekt kunt u, uiteraard vrijblijvend, contact opnemen met het secretariaat voor aanvullende informatie.


Momenteel bestaat de Senaat uit de volgende leden:


Peter Beemer

Jan de Bruin

John de Bruin

Stef de Bruin

Jos Dorresteijn

Wim van de Glind

Martin Hoogendoorn

Han van der Leemkolk

Ben Middelkoop

Michel Strik

Theo Strik

Paul van der Valk