Carnavalsstichting De Vergeten Hoek

De Vergeten Hoek De Hinniker Programma Optocht Hofhouding Foto's '18-'19

De Hinniker van de Vergeten Hoek


Onze carnavalskrant ‘De Hinniker van De Vergeten Hoek’ is een uitgave van onze carnavalsstichting met interessante wetenswaardigheden over het carnaval in Werkhoven. Het 80 pagina’s tellende 'full color' blad, op A4 formaat, staat boordevol leuke artikelen, foto-impressie’s van de diverse aktiviteiten, uitgebreide informatie over het volledige programma, moppen, kinderpagina’s; kortom alles wat u van en over het carnavalsfeest in De Vergeten Hoek moet weten.


Uitgave/Onthulling

‘De Hinniker’ wordt feestelijk onthuld op zondagmiddag 10 februari 2019. De onthulling vindt plaats in ‘t Hart van Werkhoven (aanvang 15.00 uur) en u bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.


Verspreiding

‘De Hinniker van De Vergeten Hoek’ wordt huis-aan-huis verspreid in Werkhoven op maandag 11 februari 2019. Woont u buiten het verspreidingsgebied en wilt u toch een exemplaar ontvangen? Stuur een e-mail naar onze redactie via de link onderaan deze pagina. (uiteraard zolang de voorraad strekt!)


Kopij

Het is mogelijk om een bijdrage te leveren door middel van het inzenden van een artikel. Dit artikel dient betrekking te hebben op het carnaval in De Vergeten Hoek of het carnaval in het algemeen. In alle gevallen behoudt de redactie zich het recht voor om artikelen in te korten, te censureren en/of aan te passen. (Wij nemen altijd even contact met u op). Stuur uw kopij via e-mail naar onze redactie. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld! (Kopij inleveren vóór 1 december 2018)


Adverteren

Zonder de spontane deelname van onze adverteerders zou het voor ons onmogelijk zijn een krant, van deze omvang, uit te geven. Vanaf deze plaats danken we dan ook de adverteerders voor hun bijdrage.

Uiteraard kunt u ook adverteren in onze ‘Hinniker’. We proberen de tarieven laag te houden en in overleg kunnen wij de opmaak van een advertentie voor u verzorgen. Neem voor meer info contact op met de redactie.


e-mail redactie ‘De Hinniker van De Vergeten Hoek’